Ambasador Palestine: Nesporazum prevaziđen, idemo dalje

:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Septembar 15, 2020   13:39

0

33

Ambasador Palestine: Nesporazum prevaziđen, idemo dalje

Palestinski ambasador u Beogradu Mohamed Nabhan izjavio je, posle sastanka s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da je uveren da se čvrsto prijateljstvo Srbije i Palestine ne može poljuljati, i ističe da su nesporazumi proistekli iz sastanaka u Beloj kući prevaziđeni.

"Ovo je bio nesporazum koji je usaglašen. To što je bilo u Vašingtonu sada je završeno, moramo preći preko toga i to je završeno", rekao je ambasador Nabhan za Танјуг.

Današnji susret sa Vučićem, kaže, bio je jedan u nizu redovnih susreta sa predsednikom Srbije.

"Razgovarali smo o razvijanju prijateljstva između Palestine i Srbije, koje će dobijati na intenzitetu u skoroj budućnosti", kazao je Nabhan i dodao da su razgovarali i o situaciji na Bliskom istoku.

On je izrazio uverenje da se "čvrsto prijateljstvo" između Srbije i Palestine ne može poljuljati, te da će ono trajati i dalje jačati.

Kako je naveo, očekuje razvoj odnosa između dve zemlje u svim pravcima.

"Vučić je pozdravio palestinskog predsednika i narod i izrazio uveravanja da će Srbija ostati pri svojim stavovima u pružanju podrške palestinskom narodu i njegovom nastojanju za sticanje nezavisne državu", zaključio je ambasador.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva