:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Septembar 15, 2020   13:39

0

81

Ambasador Palestine: Nesporazum prevaziđen, idemo dalje

Palestinski ambasador u Beogradu Mohamed Nabhan izjavio je, posle sastanka s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da je uveren da se čvrsto prijateljstvo Srbije i Palestine ne može poljuljati, i ističe da su nesporazumi proistekli iz sastanaka u Beloj kući prevaziđeni.

"Ovo je bio nesporazum koji je usaglašen. To što je bilo u Vašingtonu sada je završeno, moramo preći preko toga i to je završeno", rekao je ambasador Nabhan za Танјуг.

Današnji susret sa Vučićem, kaže, bio je jedan u nizu redovnih susreta sa predsednikom Srbije.

"Razgovarali smo o razvijanju prijateljstva između Palestine i Srbije, koje će dobijati na intenzitetu u skoroj budućnosti", kazao je Nabhan i dodao da su razgovarali i o situaciji na Bliskom istoku.

On je izrazio uverenje da se "čvrsto prijateljstvo" između Srbije i Palestine ne može poljuljati, te da će ono trajati i dalje jačati.

Kako je naveo, očekuje razvoj odnosa između dve zemlje u svim pravcima.

"Vučić je pozdravio palestinskog predsednika i narod i izrazio uveravanja da će Srbija ostati pri svojim stavovima u pružanju podrške palestinskom narodu i njegovom nastojanju za sticanje nezavisne državu", zaključio je ambasador.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?