:

:

TV Most

clock

Januar 25, 2021   19:52

0

27

Ambasadori Kvinte: Posvećeni slobodnim i mirnim izborima

Ambasadori Kvinte su se danas sastali sa predsedavajućom Centralne izborne komisije (CIK) kako bi izrazili stalnu posvećenost slobodnim, poštenim, sigurnim i mirnim izborima 14. februara i informisali o planovima za nadgledanje izbora. 

"Iako je pandemija stvorila dodatne izazove, uvereni smo u sposobnost CIK-a da nadgleda izbore. Nastavljamo da pozivamo kosovske vlasti da sprovedu preporuke date u izveštaju Izborne misije Evropske unije o izborima 6. oktobra 2019.  

Naglasili smo da CIK mora da osigura da izborni proces bude transparentan i bez političkog uplitanja. Predizborne procedure, uključujući potvrdjivanje kandidata, još uvek su u toku. U ovom trenutku verujemo da narod Kosova zaslužuje pribranost i zrelost sa svih strana. Važno je da se zakonske odluke poštuju i da se putevi žalbe slede bez uplitanja. Pozivamo sve da se uzdrže od zapaljivih i špekulativnih ličnih napada.  

Ohrabrujemo sve stranke i kandidate da se uključe u poštenu trku širom Kosova, poštujući mere Kovida-19 tokom kampanje. Dok vagaju svoj izbor, stanovnici Kosova zaslužuju da od svojih političara čuju detaljne predloge politika, uz argumente iznete u duhu informisane rasprave.  

Da bi se osigurali uspešni izbori, na građanima Kosova je takođe da izađu na izbore i da to urade na siguran način, takođe prateći sve mere Kovida-19. Naše vlade su posvećene nastavku naše podrške naporima za izgradnju sigurnog, prosperitetnog, demokratskog Kosova za sve građane i bliskoj saradnji sa bilo kojom vladom koja je formirana putem slobodnih izbora u skladu sa Ustavom", stoji u saopštenju amasadora Kvinte.   

Izvor: TV Most, Saopštenje

ambasadori KvinteizboriKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?