:

:

TV Most

clock

April 03, 2015   12:05

0

199

AMS S: Saobraćaj pojačan,više vozila za vikend

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila su do 30 minuta, ali se tokom večeri i noći očekuje nešto jači priliv vozila, što može uzrokovati duža zadržavanja na graničnim prelazima Batrovci i Horgoš.

Kako se dodaje u saopštenju AMS S-a, povremeni talasi većeg broja vozila na pojedinim graničnim prelazima i naplatnim rampama mogu izazvati duža zadržavanja, pa se vozačima savetuje da koriste granične prelaze koji su manje opterećeni.

Radovi između Malog Požarevca i Ralje, kako se navodi, izazvali su duge kolone i zadržavanja pa iz AMS S-a apeluju na vozače da budu strpljivi i poštuju postavljenu sabraćajnu signalizaciju.

Na magistralnom putu M-22.1, na deonici Beograd-Novi Sad-Subotica, zabranjen je saobraćaj kamionima čija nosivost prelazi 12 tona i ta teretna vozila se usmeravaju na autoput E-75, deonica Beograd-Subotica, a takav režim saobraćaja biće na snazi do daljeg, navode iz AMS S-a.

Prema podacima Uprave saobraćajne policije, na putevima u Srbiji evidentirano je 89 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe izgubile život, dok je 41 osoba povređena.

U Beogradu su evidentirane 44 saobraćajne nezgode u kojima je 14 osoba povređeno.

Iz AMS S-a podsećaju vozače da je 1. aprila, po novom pravilniku o upotrebi zimske opreme, prestala važnost obaveze upotrebe zimske opreme.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva