:

:

TV Most

clock

Jul 13, 2020   15:53

0

166

Antić: Nećemo tolerisati kršenje zajedničke politike sa SNS

Svako ko je na bilo koji način stao na stranu rušilačkih demonstracija u Beogradu momentalno je isključen iz SPS-a ili razrešen sa državne funkcije, kao što je predsednik socijalista Ivica Dačić jasno rekao i upozorio pre par dana, kaže potpredsednik SPS Aleksandar Antić.

Antić je naveo da je SPS jasno pokazala da u svojim redovima neće tolerisati nikoga ko se suprotstavlja politici partije, a samim tim i politici Vlade Srbije koju zajednički sprovodi sa SNS, te da neće da toleriše bilo kakvo odstupanje od te politike, bez obzira da li je reč o članovima ili o potpredsedniku partije.

Odlukom o isključenju iz stranke ili razrešenju sa državne funkcije SPS je, ističe Antić, na najotvoreniji način demonstrirao privrženost politici koju, zajedno sa SNS-om, sprovodi već godinama i koja ima ogromnu podršku građana.

“I članstvo i rukovodstvo SPS-a jedinstveno je oko politike koju sprovodimo, za šta smo dobili potvrdu i na prethodnim parlamentarnim i lokalnim izborima. Zato nećemo da tolerišemo bilo kakvo odstupanje od te politike, bez obzira da li je reč o članovima ili o potpredsedniku partije”, naveo je Antić u pisanoj izjavi.

Izvor: Танјуг

AntićSPSSNS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva