:

:

TV Most

clock

Jul 11, 2020   10:32

0

344

Arlov čestitao Dan opštine Zvečan

Predsednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji, Milorad Arlov, čestitao je Petrovdan, Dan opštine Zvečan, predsedniku opštine  Ivanu Todosijeviću, rukovodstvu opštine, sveštenstvu i građanima opštine Zvečan. 

"Čestitam rukovodstvu na vođenju i izuzetnoj brizi o građanima, institucijama  i prosperitetu opštine Zvečan.

Kao predsednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske i počasni građanin Mitrovičkog okruga, a time i počasni građanin opštine Zvečan želim vam veći prosperitet, natalitet, bolji život, kvalitetniju infrakstrukturu, više radnih mesta i zadovoljstvo vaših građana.

Sa ponosom mogu reći da naš Odbor u svim svojim projektima naročito "Spojimo decu Kosova i Metohije i Republike Srpske" nikad nije zaobišao vašu opštinu, vaša deca sa uvek bila gosti Republike Srpske.

Naš Odbor i ja lično pokrenuli smo niz bratimljenja vaše opštine i osnovnih škola sa opštinama i osnovnim školama iz Republike Srpske. To vam obećavam da ćemo takvu saradnju imati u budućnosti.

Ponosan sam što sam kao čovek koji humano pomaže srpski narod na Kosovu i Metohiji od Vaše opštine dobio najviše plaketa i priznanja u poslednjih deset godina svake godine bio na proslavi ovog važnog dana i datuma za vašu opštinu.

Ove godine slavlje i okupljanje spričila je globalna svetska pandemija izazvana virusom korona.

Ostaje nam da se nadamo da će naredni 30 rođendan biti veličanstven sa što više gostiju da zajedno proslavimo onako kako vi na Kosovu i Metohiji jedinstveno slavite.

Nadam se da ću i ja lično moći biti deo tog slavlja, ako mi dozvole ulazak na Kosovo i Metohiju, koji mi je zabranjen od strane policije Kosova 26.juna 2020.godine", stoji u čestitki Arlova.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Milorad Arlovopština ZvečanOdbor za pomoć KiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva