:

:

TV Most

clock

Novembar 23, 2021   13:40

0

134

Arlov čestitao Dan Radija Kosovska Mitrovica i Dan Opštine Kosovska Mitrovica

Dan Radija Kosovska Mitrovica i obeležavanje 39 godina od osnivanja ove medijske kuće, danas je čestitao predsednik Odbora za pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji iz Banjaluke Milorad Arlov.

”Veliko je vaše značenje i postojanje, kao objektivno informisanje svih građana Kosova i Metohije. Radio je snažan stub i postojanje srpskog miroljubivog srpskog naroda na Kosovu i Metohiji kako pre 39.godina tako i danas”, poručio je Arlov.

“Želim vam u budućnosti bolji prosperitet, finansijski i tehnički napredak. Želim da Vam situacija i prilike na Kosmetu omoguće da se sa vaših radio talasa čuju lepa, korisna i životna dešavanja. Hvala vam što konstantno uz TV Most pratite i promovišete sve humane i sve druge velike projekte našeg Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske”, dodao je Arlov.

Ujedno je čestitao građanima Dan Opštine Kosovska Mitrovica i 77 godina od oslobođenja grada u II Svetskom ratu.

“Koristim priliku da poželim svim građanima 77 godina od oslobođenja grada Kosovska Mitrovica koji obilježavate kao dan grada od 23.novembra 1944.godine kada je Kosovska Mitrovica oslobođena od okupatora u drugom svjetkom ratu. Kao predsednik Odbora i počasni građanim Mitrovičkog okruga: Kosovka Mitrovica, Zvečan, Leposavić, Zubin Potok, Vučrtrn i Srbica želim vam da slavite ovaj i sve praznike u miru, slobodi, sreći i prosperitetu onako dostojansteveno kao sam mnogo puta slavio sa Vama” naglasio je Arlov.

Izrazio je žaljenje što nije u prilici da danas bude sa građanima Kosovske Mitrovice.

” Žao mi je što mi prilike i zabrana ulaska na Kosovo ne dozvoljavaju da budem sa Vama, a došao bi bez poziva jer se tu osjećam kao domaći, kao u mojoj Banja Luci. Poseban pozdrav i srećan dan Grada Kosovska Mitrovica djeci, učenicima, prosvjetnim radnicima, prijateljima, kumovima, djeci i mladima sa poteškoćama u razvoju iz Udruženja roditelja”Podrži me” koje ćemo u januaru jako obradovati” dodao je Arlov.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMKosovska MitrovicaArlovRadio Kosovska Mitrovica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva