:

:

TV Most

clock

Jul 29, 2021   16:56

0

392

Arlov: I Tivat će pomoći izgradnju Dnevnog centra "Podrži me-9.januar" u Kosovskoj Mitrovici

Za predsednika banjalučkog Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Milorada Arlova danas je u Tivtu upriličio prijem potpredsenik opštine Tivat Vladimir Arsić.

Sastanak je organizovalo Udruzenje"Miholjski zbor" iz Tivta i predsednik ovog udruženja Zrdavko Nišavić. Arlov je poklonio potpredsedniku  Arsiću knjigu HUMANO SRCE SRPSKE.

Sastanku su prisustvovali prijatelji iz Kosovske Mitrovice i Graćanice.

"Upoznanao sam potpredsednika Tivta sa velikim humanim projektima našeg Odbora za naš narod na Kosovu i Metohiji. Posebno za dovršetak gradnje Dnevnog centra "Podrži me-9.januar" u Kosovskoj Mitrovici za decu i mlade sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Meteohij", rekao je Arlov.

Arsić je upoznat sa velikim projektima Odbora i Arlova za Srbe na Kosovu i Metohiji.

"Ja sam poreklom iz Kosova Polja i znam težinu života na Kosovu i Metohiji. Pomoćemo dovršetak gradnje Dnevnog centra prema našim mogućnostima i hvala Republici Sroskoj i Odboru što pomaže moj narod na Kosovu i Metohiji", kazao je Arsić.

"Hvala Miholjskom zboru, sto nas je povezao  sa g. Carevićem predsednikom opštine Budva i g. Arsićem potpredsednikom opštine  Tivta i njihova obećanja da će pomoći izgradnju centra  prema mogućnostima", rekao je Arlov.

On je dodao da je Dnevni centar  od 714 m2  vrednosti oko 280 000 evra potrebno je još 40 000 evra.

"To je veliki humani projekat i humani manastir koji je nastao iz humanosti Odbora, Republike Srpske i svih humanih ljudi i institucija koji će pomoći izgradnju. Poseno se ovom zavšetku raduje 164 dece i mladih sa poteškićama u razvoju, njihovi roditelji i rukovodstvo Udruženja roditelja "Pidrži me", za koje gradimo ovaj centar", rekao je Arlov a navodi se u saopštenju Odbora.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva