:

:

TV Most

clock

Septembar 20, 2023   13:28

0

114

Arlov uručio Plaketu Odbora za pomoć Srbima na KiM Kancelariji za Kosovo i Metohiju

Predsednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Banja Luke Milorad Arlov, danas je u Beogradu uručio Plaketu namjenjenu Kancelariji za Kosovo i Metohiju i direktoru Kancelarije Petru Petkoviću.

Plaketu su, u ime Kancelarije, primili šefica kabineta direktora Bojana Anđelković i pomoćnik direktora Miloš Terzić.

Prema rečima Arlova, Kancelarija već deset godina prati rad i podržava projekte Odbora.

Arlov je uputio poziv predstavnicima Kancelarije za KiM da posete Dnevni centar "Podrži me-9.januar" za decu i mlade sa poteškoćama u razvoju, jer, kako je rekao, poseta i podrška bi puno značila deci i mladima iz ove kategorije.

"Zamolio sam da delegacija Kancelarije poseti ovaj centar i pomogne njegovo opremanje i funkcionisanje. Mi smo ga od nule izgradili i dosta opremili zahvaljujući humanosti Republike Srpske, a Vaša poseta i podrška puno bi im značila naročito djeci i mladima ove kategorije i njihovim porodicama pogotovo u ovim teškim vremenima za srpski narod na Kosmetu", rekao je Arlov.

Šefica kabineta direktora Bojana Anđelković i pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Miloš Terzić zahvalili su se Odboru i celoj Republici Srpskoj na dugogodišnjoj humanoj misiji Odbora.

"Ova podrška puno znači našem narodu na Kosovu i Metohiji, hvala na svemu učinjenom i ogromnoj podršci, pogotovo deci na Kosovu i Metohiji", rekli su predstavnici Kancelarije za KiM.
 

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva