:

:

TV Most

clock

Februar 07, 2023   15:09

0

123

Arsić: Osporićemo optužnicu protiv Đuzića ako bude podignuta, jer je on povređeno lice

Advokat Vasilije Arsić koji zastupa ranjenog Bobana Đuzića, kaže da optužnica protiv Đuzića nije podignuta jer se još uvek prikupljaju dokazi, ali da očekuje da će se to desiti u narednom periodu.

Arsić kaže da je policijska stanica u Klokotu podnela krivičnu prijavu protiv Bobana Đuzića i maloletnog albanca LJ.E.

„Iz onoga što znam, Boban će biti procesuiran a naš sledeći korak je da, ukoliko optužnica bude podignuta da je osporimo jer je on u ovom slučaju povređeno lice, ima otvorene rane i ne može da bude i okrivljen“, kaže Arsić.

Dodaje da ništa zvanično ne može da kaže dok ne vidi koji su dokazi na strani Tužilaštva, ali ukoliko optužnica bude podignuta oni će uložiti prigovor.

„Ukoliko optužnica bude podignuta mi ćemo uložiti prigovor i za to i za dokaze ukoliko ih imaju i ukoliko optužnica bude potvrđena ulazimo u sudski postupak“, dodaje Vasić.

Povređeni Boban Đuzić je kako smo ranije javili danas pušten na kućno lečenje, a njegov advokat očekuje da će biti saslušan.

„Istražne jedinice Kosovske policije su bile da ga saslušaju i da prikupe dokaze i očekujem da će biti pozvan u Tužilaštvokako bi dao izjavu u vezi sa slučajem i ja ću onda da se uključim u postupak i imaću više informacija“, naveo je Vasić.

Izvor: Kosovo online; Foto: RTV Puls

KiMBoban ĐuzićVasilije Arsić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva