:

:

TV Most

clock

Jul 02, 2020   16:58

0

195

Asfaltiranje ulica u opštini Leposavić

Gradonačelnik opštine Leposavić Zoran Todić obišao je radove na asfaltiranju "Rudarske ulice". Ovo je samo jedan u nizu  infrastrukturnih projekata, koji se realizuju sa ciljem stvaranja što boljih uslova za  život građana.

Asfaltiranje "Rudarske ulice" u Leposaviću od velikog je značaja za stanovnike ovog dela grada jer će im, kako kažu, olakšati život.

Slaviša Milić kaže da je ova ulica spojila selo Leposavić sa gradom. U ovoj ulici, kaže on, ima puno mladih bračnih parova i dece. Do sada su deca u školu išla po blatnjavoj i ne retko poplavljenoj ulici.

Rekonstrukcija ove ulice samo je jedan od projekata koji se realizuje opštinskim budžetom.

Gradonačelnik Leposavića Zoran Todić kaže da je asfaltiranje ove ulice od velikog značaja jer se stvara mogućnost da se naselje širi, stvaranjem novih parcela.

"Ovo je samo jedan od projekata koji je zaključen. Planirana je i rekonstrukcija dela ulice "24.novembar" sa pristupnim manjim ulicama. Radićemo i rekonstrukciju "Karađorđeva ulice" u Lešku. Radiće se i rkonstrukcija putnog pravca od sela Guče", rekao je Todić.

Menadžer projekta Milan Nešović kaže da planirana rekonstrukcija "Rudarske ulice" je u dužini od 550 metara.

"Brzom akcijom građana i firmi, koje izvode radove, sve teče po predviđenom planu, svi radovi se odvijaju u najboljem redu", rekao je Nešović.

Planirano je da se asfaltiraju i druge ulice u gradu asve s ciljem da se olakša život građanima.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva