:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Januar 19, 2021   10:34

0

66

Atanasković: Imunizacija stanovništva važna za privredu

Ministarka privrede Anđelka Atanasković apelovala je danas na građane Srbije da se vakcinišu protiv korona virusa kako bi zajedničkim snagama pobedili zaraznu bolest, što će obezbediti dalji ekonomski rast države.


 

„Korona virus možemo da pobedimo uz pomoć imunizacije. Tako ćemo uspeti da iz pandemije izađemo što pre i sa što manje posledica. Pored zdravlja građana izuzetno je važno da sačuvamo privredu i da se što pre oporavimo od krize izazvane virusom Kovid-19, sa kojom se suočava celi svet“, poručila je ministarka u saopštenju.

Prema njenim rečima, važno je da se vakcinišu svi privrednici i zaposleni u privredi, jer oni na taj način ne štite samo sebe, već i svoje porodice i kolege sa kojima rade.

"Država je u prethodnom periodu reagovala na adekvatan način i pružila pomoć privredi u teškim trenucima. Pridržavanjem preventivnih mera i masovnom imunizacijom izaći ćemo iz situacije u kojoj se nalazimo. Što pre pobedimo korona virus, to ćemo pre uspeti da oporavimo privredu i nećemo pasti u ekonomsku provaliju", zaključila je ministarka Atanasković.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva