:

:

TV Most

clock

Januar 14, 2021   13:30

0

415

Banka Poštanska štedionica obeležila krsnu slavu

Danas je u Kosovskoj Mitrovici Banka Poštanska štedionica obeležila svoju krsnu slavu Sv. Vasilije Veliki. Slava se obeležava u svim poslovnicama u Srbiji. Zbog preporučenih epidemioloških mera čelnici banke su se zaposlenima, klijentima i građanima obratili putem video linka.

Direktor filijale Banke Poštanska štedionica u Kosovskoj Mitrovici Igor Radić rekao je da je za Banku, kao i za  sve zaposlene, danas svečan dan, jer sa nastavilo sa obeležavanjem slave koja je preuzeta od Jugobanke i da je to već sada tradicija i Banke Poštanska štedionica.

Pomoćnica direktora filijale u Severnoj Mitrovici, Tatjana Teofilović,rekla je da joj je čast što je ona domaćin slave u godini  kada banka obeležava sto godina postojanja.

"Meni je čast što sam ja domaćin slave kada banka obeležava 100 godina uspešnog i neprekidnog rada. Banka Poštanska štedionice je na Kosovu i Metohiji prisutna već tri uspešne godine i nadamo se da ćemo tako raditi i u budućnosti. Ono što je danas drugačije u odnosu na prethodne godine je to što slavu zbog epidemiološke situacije slavimo nešto drugačije, ali se nadam da ćemo već sledeće godine slaviti onako kako dolikuje", rekla je Teofilović.

Prisutnima se i obratio i predsednik Srpske liste Goran Rakić uz čestitke svečarima osvrnuo se i na zabranu ulaska na Kosovo i Metohiju direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću.

"Mi znamo da ste uvek sa nama i da će ta pomoć koju ste namenili stići na pravo mesto i u prave ruke. Prenosim vam pozdrave ljudi iz Gračanice i on vas tamo očekuju jer znaju da ste vi čovek koji drži reč", zaključio je Rakić.

Obeležavanju slave u ekspozituri Poštanske štedionice u Beogradu, prisustvovao je i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, koji je iskoristio priliku da svim građanima čestita pravoslavnu Novu godinu i da zaposlenima i  klijentima Banke Poštanska štedionica poželi sve najbolje u ovoj godini.

"Kako je Sv. Vasilije bio veliki tako je i Banka Poštanska štedionica velika kompanija koja uspešno posluje i koja je postala za kratko vreme stožer srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i to javno kažem jer vi vašim trudom, radom, zalaganjem i energijom pomažete našem narodu i činiti da pre svega kreditne mogućnosti dajete građanstvo i privredi i kada ste za vreme pandemije uspeli da isplatite sve plate i penzije i da naš narod na Kosovu i Metohiji ne zaostaje za našim građanima u centralnoj Srbiji, pokazuje koliko vodite računa o državi Srbiji. Vaša kompanija je starija od mnogih država u svetu što jasno govori kolika je tradicija u pitanju i koliko iskustvo u sebi sabirate. Važno je da smo na Kosovu i Metohiji zajedno i želim da nam ova nova godina donosi svima sve nabolje", zaključio je Petković.

Izvor: TV Most

BAnka Poštanska štedionicaKosovska MitrovicaPetar PetkovićGoran RakićKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva