:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Jul 12, 2019   16:15

0

848

Banka Poštanska štedionica u "Rajskoj banji"

Više od godinu dana Banka Poštanska štedionica veoma uspešno posluje na prostoru Kosova i Metohije a filijala u Kosovskoj Mitrovici je jedna od najboljih na celoj teritoriji republike Srbije. Delegacija Poštankse štedionice danas je sa privrednicima sa severa KiM razgovarala o konkretnim merama pomoći u poslovanju.

Na poziv privrednika sa severa Kosova i Mrtohije u Banjskoj, "Rajskoj banji", održan je sastanak sa rukovodstvom Banke Poštanska štedionica. Na sastanku je privrednicima predstavljena ponuda ove banke u novonastaloj situaciji.

"Rukovodstvo Poštanske štedionice je došlo u Banjsku da sasluša naše zahteve i da ponude svoje uslove za rad ovde u trenutnoj situaciji", rekao je Radoš Petrović, predstavnik privrednika sa severa KiM.

Od 1. aprila 2018.godine Banka  Poštanska štedionica prisutna je u četiri ekspoziture na severu KiM prema rečima predsednika Upravnog odbora Banke Poštanska štedionica Bojana Kekića uspešno posluju. Zbog trenutne situacije državna Banka Poštanske štedionice pokušava da pomogne privrednicima na severu Kosova i Metohije.

"Izvršili smo prezentaciju naših trenutnih proizvoda i sigurno da će za privrednike sa ovih prostora biti dosta povoljniji uslovi. Banka  Poštanska štedionica nije ovde došla da ostvaruje profit, sigurno da nećemo raditi sa gubitkom ali je suština u tome da su ljudi zadovoljni da imaju konkretne zahteve i vidise po njima da su to uspešni privrednici kada su uspeli da opstanu ovde na KiM, u tome je naša obaveza i veća da to i uradimo", rekao je Kekić.

On je naglasio da će sve što rade Vlada Republike Srbije i predsednik Aleksandar Vučić odnosno sva podsticajna sredstva ići preko Banke  Poštanska štedionica.

Izvor: TV Most

Banka Poštanska štedionicaRajska banja
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva