:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Jul 30, 2021   13:30

0

27

Basketaši: Nastavićemo u istom stilu, već na takmičenju u Parizu

Tim Srbije u basketu 3 na 3 doputovao je u Beograd sa Olimpijskih igara u Tokiju, a osvajačima prve medalje na Igrama priređen je specijalni doček na aerodromu Nikola Tesla. Na konferenciji za medije naši basketaši su zahvalili svima na velikoj podršci koju su imali i istakli očekivanje da su svojim dostignućem motivisali nove generacije mladih da se posvete sličnim sportskim podvizima.

Pobedom nad timom Belgije od 21:10 u duelu za treće mesto, tim basketa 3 na 3 osvojio je bronzu i doneo našem timu četvrtu medalju na Igrama u Tokiju.

Po dolasku na Beogradski aerodrom Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Aleksandar Ratkov i Mihailo Vasić uz selektora Gorana Vojkića održali su konferenciju za medije na kojoj su se zahvalili na podršci koju su imali tokom takmičenja.

Istakli su da im je posebno drago što su osvojili olimpijsku medalju koja je svakako najznačajnije priznalje od desetak medalja koje su do sada doneli u ovom sportu.

Zadovoljni su uspehom na prvim Igrama i očekuju da će i u budućnosti nastaviti u istom stilu, a posebno već na narednom takmičenju u Parizu.

Posebno im je drago što su ispunili očekivanja i nadaju se da su svojim uspehom podstakli mlade generacije da se bave sportom i da sebi postave visoke sportske ciljeve.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?