:

:

TV Most

Foto: Demokratska Crna Gora

clock

April 02, 2023   20:15

0

117

Bečić: Da stavimo pečat na istorijsku pobedu

Večeras se završava politička karijera koja je počela prije 35 godina i politika prošlosti odlazi u prošlost, kazao je lider Demokrata Aleksa Bečić.

"Treba nam ubedljiva pobeda koja će trasirati put političke stabilizacije prilika u Crnoj Gori", kazao je Bečić nakon glasanja.

Rekao je da su Demokrate u protekle dve sedmice pružile maksimalnu podršku predsedničkom kandidatu Pokreta Evropa sad Jakovu Milatoviću.

"Danas svi zajedno, sa narodom, treba da stavimo šlag na demokratsku tortu koju smo krenuli da gradimo još 30. avgusta 2020. godine, izgrađivali i nadograđivali u svim prethodnim mesecima u velikim pobedama na lokalnim izborima... Večeras treba da stavimo pečat na veliku, istorijsku, demokratsku pobedu, siguran sam, svih građana Crne Gore", rekao je Bečić.

Kazao je da građani ne žele da se vrate u vreme bez ekonomskih, društvenih i političkih sloboda.

"Ne žele da se vrate u vreme kad su rukovodstva najvećeg broja najznačajnijih institucija bila pretvorena u kurirske ili sluganske usluge mafijaškim strukturama. To vreme je prošlost i nemam dilemu da se večeras završava jedna politička era, politička karijera koja je počela pre 35 godina i da tu politiku prošlosti ostavljamo prošlosti, a da se mi kao progresivni ljudi okrećemo budućnosti. Večerašnja ubedljiva, zajednička, velika i istorijska, veličanstvena pobeda će biti uvod u punu stabilizaciju političkih prilika, smirivanje tenzija u društvu i konačno fokusiranje ka rešavanju onih životnih problema koji interesuju svakog građanina", zaključio je lider Demokrata.

Izvor: Vijesti

crna GoraAleksa Bečićpredsednički izbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva