:

:

TV Most

Foto: RTS

clock

Oktobar 28, 2021   14:31

0

55

Beker: Mislim da je Đoković uzdrman svim ovim napadima

Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića, veruje da će srpski teniser igrati na Australijen openu, ali ističe i da sada ne prolazi kroz lak period, imajući u vidu debatu koja se vodi javno o njegovom statusu i stavovima u vezi sa vakcinacijom protiv korona virusa.

Nemac smatra da napadi, kako ih on karakteriše, kojima je Đoković izložen nisu primereni.

"Sam imam takav slučaj sve do današnjeg dana. Razumem šta znači stresna situacija sa medijima", relao je Nemac u razgovoru na jednom podkastu Eurosporta.

POslednji put Đoković se na terenu našao u finalu Ju-Es opena, u kojem je pokušavao, ali ne sa uspehom, da stigne do istorijskog kalendarskog grend slema.

"Za njega je bio veliki emotivni problem to što je igrao za istoriju. Da je pobedio, prestigao bi Federera i Nadala po broju grend slem titula. On shvata kakvu je šansu propustio", kaže Beker, Đokovićev trener u periodu od 2013. do 2016. godine.

Đoković bi, prema najavama, na terenu trebalo da bude u Parizu, na Mastersu, a igraće i Dejvis kup, kao i turnir u Torinu.

"Radujem se njegovom povratku na teren. Mislim da će mu sve biti mnogo jasnije kada se vrati poslu i opet bude na turnirima. Mislim da je sada veoma uzdrman svim tim napadima i medijskim navodima", rekao je Beker.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva