:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

April 26, 2019   15:57

0

223

Ben: Bio sam potpuno siguran u sebe

Napadač Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben, strelac u pobedi nad Partizanom (2:1), kaže da velika važnost derbija nije uticala na njega i da je bio uveren da će realizovati penal.

Ben, koga je oborio Slobodan Urošević za najtrožu kaznu, doveo je crveno-bele u vođstvo u 60, 20 minuta kasnije duplirao je prednost Aleksa Vukanović, pre nego što je Rikardo Gomeš u samom finišu ublažio poraz Partizana.

„Kada uzmem loptu i stavim je na „belu tačku“ potpuno sam siguran u sebe. Važnost meča i atmosfera ne utiču na mene. Imam mnogo samopouzdanja, znam da mogu da zatresem mrežu i to se i juče pokazalo na delu. Voleo bih da sledeći put dam i gol iz igre na večitom derbiju, a ovaj pogodak je svakako dobar početak“, rekao je Ben za klupski sajt.

Fudbaler sa Komorskih ostrva naglašava da Zvezda nije dozvolila Partizanu da nametne stil, već je držala stvari pod kotrolom.

„Derbi nosi posebnu draž i uvek je bitno pobediti u derbiju. Srećan sam što sam postigao gol na tako važnom meču. Posle toga igrali smo mnogo bolje, bili rasterećeniji i imali dosta izglednih prilika da mnogo pre kraja rešimo pitanje pobednika. Bilo je dosta borbe na terenu, takav je svaki derbi“.

Ben, strelac 32 gola za 15 meseci u dresu Crvene zvezde, ovu sezonu opisao kao fantastičnu.

„Srećan sam zbog svih golova i dobrih partija. Još uvek nije gotovo, ostale su četiri utakmice da odbranimo titulu i borimo se za finale kupa. Želim da osvojimo sve što možemo i daćemo sve od sebe da donesemo duplu radost našim navijačima“, zaključio je Ben.

Izvor: Танјуг

Crvena zvezdaMohamed El Fardu Ben
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva