:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

April 06, 2020   13:24

0

273

Biševac: Situacija teška, ali izborićemo se uz pomoć države

Situacija sa širenjem korona virusa u Novom Pazaru je teška i zabrinjavajuća, izjavio je danas gradonačelnik Nihat Biševac i izazio uverenje da će, zahvaljući donaciji respiratora, koji su danas isporučeni Opštoj bolnici, i brizi koju država pokazuje u ovoj situaciji, Novi Pazar uspeti da se izbori sa epidemijom i da će izaći kao pobednik iz krize.

Biševac je zahvalio predsedniku Republike na donaciji respiratora ističući da ta pomoć mnogo znači za Novi Pazar, ali da je važna i pomoć lekarskog tima iz Beograda koji će preneti svoja iskustva u borbi sa korona virusom.

‘’Ova donacija ima još veći značaj u ovom trenutku kada je sve veći broj zaraženih od korona virusa, imamo već 22 registrovana slučaja, tako da će sigurno doprineti pojačanju kapaciteta naše bolnice da odgovore pravovremeno i suzbiju širenje ove bolesti’’, rekao je Biševac novinarima posle uručenja donacije Opštoj bolnici.

Naglasio je da je, osim pomoći u medicinskoj opremi, u brobi protiv korona virusa važna i odgovornost svakog pojedinca napominjućida je krajnji trenutak da se građani koji ne poštuju mere uozbilje i pokažu odgovornost prema sebi, svojoj porodici, svom gradu i zajednici.

‘’Jedino ako smo svi solidarni i odgovorni možemo izaći sa što manje posledica iz ove krize’’,rekao je Biševac i zahvalio predsedniku Vučiću na svemu što čini za Novi Pazar.

Izvor: Танјуг

koronavirusNovi PazarVučićSrbijaBiševac
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva