:

:

TV Most

clock

Februar 28, 2020   21:14

0

135

Bivši oficir Kfora: Tražiti hapšenje teroriste Ejupija i izvinjenje Amerike

Ja sam bivši NATO ratnohuškač, a sad sam ovde pred vama jer želim da pričamo zašto je važno braniti nacionalni suverenitet, rekao je danas na predavanju na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost bivši oficir Kfora Kristian Kaš, Norvežanin koji poslednjih nekoliko godina ima stalno prebivalište u Beogradu.

“Ako evropske integracije znače podelu Kosova, ja sam protiv”, konstatovao je Kaš pohvalivši francuskog predsednika Emanuela Makrona zbog toga što je, kako je naglasio, bio protiv započinjanja pregovora sa Severnom Makedonijom i Albanijom “jer je tako sprečeno opkoljavanje Srbije”. 

On je ponovio svoje ranije tvrdnje, koje je dobio od glavnog istražitelja Unmika Džoa Mekalistera, da je  CIA sabotirala istragu terorističkog napada na autobus "Niš ekspresa" 2001. Kaš je dodao da je člana OVK Fljorima Ejupija, optuženog za napad na taj autobus CIA pustila iz baze Bondstil.

“Mekalister je spreman da dođe u Srbiju i svedoči”, konstatovao je bivši ofir Kfora na današnjem predavanju i rekao da bi posle toga Amerika trebalo da se izvini Srbiji.

Kaš održava sajt ohrabrenje.com sa ciljem, kako kaže, ohrabrivanja Srba.

Izvor: Kosovo onlajn

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva