:

:

TV Most

clock

Maj 29, 2019   22:32

0

311

Blic:Akcija ROSU nije gotova, na spisku još četiri policajca

Akcija hapšenja na severu KiM, koju su juče zapoceli pripadnici ROSU, nije okončana, jer su hapšenje izbegla četiri policajca KPS koja su bila na listi, piše "Blic".

Kako je beogradskom listu rečeno u diplomatskim izvorima u Prištini, prištinski istražni organi tragaju za još trojicom policajca iz Leposavića i jednim iz Zubinog Potoka.

Akcija specijalnih jedinica Rosu izazvala je različite reakcije u Beogradu i Prištini, ali i reakciju Kfor. Dok se za vlasti u Beogradu dogodio brutalni upad na sever, provokacija i hapšenje Srba, za Prištinu je to akcija na kojoj su tamošnji istražni organi dugo radili više od godinu dana i hapšenje korumpiranih policajaca. Kfor je istakao da ova akcija nije usmerena protiv Srba.

Činjenica je međutim, da šta god je stvarni motiv hapšenja, specijalne jedinice ROSU prekoračile ovlašćenja i kada je reč u upadu u stanove, ali i tokom akcije na ulicama severa Kosova.

Prema saznanjima "Blica" ROSU su imale posebno zaduženje vezano za hapšenja u Zubinom Potoku, a gde je došlo i do upotrebe vatrenog oružja i situacija bila najkritičnija. Osim hapšenja policajaca KPS u Zubinom Potoku je bilo planirano i hapšenje lica koja se "bave preduzetničkim poslom". Pripadnici ROSU tako su upali na tri lokacije tragajući za licima protiv kojih postoje od ranije poternice kosovskih vlasti.

Izvor: Blic

KPShapšenjenajava
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?