:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Jun 09, 2019   13:31

0

308

Bojović sutra u Novom Sadu na prezentaciji vina sa KiM

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Zoran Bojović prisustvovaće sutra u 17:30 sati u Novom Sadu  prezentaciji vina sa Kosova i Metohije,  koju organizuju Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Južnobačkog upravnog okruga i Udruženje „UGONS1946“, u saradnji sa Ministarstvom privrede, Kancelarijom za Kosovo i Metohiju i Gradom Novim Sadom.

Pored pomoćnika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, događaju će prisustvovati i predstavnici Vlade Republike Srbije, Privredne komore Srbije,  Grada Novog Sada i ugostiteljskih objekata Novog Sada.

Manifestacija se organizuje u cilju uspostavljanja poslovne saradnje i povezivanja proizvođača vina sa Kosova i Metohije sa predstavnicima ugostiteljskih objekata iz Novog Sada. 

To je ujedno i nastavak akcije koju su 20. februara ove godine u Novom Sadu promovisali direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, otvaranjem „Kosmetskog kutka“, mesta za predstavljanje srpskih proizvoda i proizvođača sa Kosova i Metohije, kao i tradicije i kulture sa prostora južne pokrajine. 

Izvor: TV Most, Saopštenje

Bojovićprezentacija vina sa KiMPrivredna komora SrbijeNovi Sad

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva