:

:

TV Most

clock

Oktobar 14, 2021   17:46

0

18

Bramerc pozdravio najavu Vučića o pravnoj saradnji sa BiH

Pozdravljam današnju najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da Srbija preduzima korake u pogledu jačanja pravne saradnje sa BiH u vezi sa predmetima za ratne zločine, napisao je danas na Tviteru glavni tužilac Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove Serž Bramerc.

"To je važno za izgradnju poverenja između dve države i podršku pravdi", istakao je Bramerc.

On je naveo da su se u nedavnim razgovorima sa predsednikom Vučićem u Beogradu složili da hapšenja na graničnim prelazima podrivaju uspešnu saradnju među tužiocima u regionu.

"Zato sam zahvalan predsedniku Vučiću što se bavi tim pitanjem, počevši sa danas najavljenim merama", naglasio je Bramerc.

Budući da će se srpski i tužioci za ratne zločine iz BiH uskoro sresti, od njih očekujem konkretne dogovore o transferu mnogo većeg broja predmeta, naveo je on.

"Moja kancelarija će nastaviti da radi sa kolegama tužiocima na pomenutim predmetima, uključujući pristup našim dokazima i ekspertizi", napisao je Bramerc.

On je dodao da žrtve moraju videti da će osumnjičenim ili optuženim za ratne zločine biti suđeno bez obzira na mesto boravka i da će pravda biti zadovoljena.

Izvor: Танјуг

VučićBramencBiH
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?