:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Decembar 27, 2019   14:09

0

74

Brnabić: Izbori daleko,moramo da uradimo još mnogo stvari

Premijerka Ana Brnabić kaže da do parlamentarnih izbora mora da se uradi još mnogo stvari koje su važne za građane, te da je fokusirana da privede kraju posao za koji ima mandat.

"Za mene su izbori daleko. Imamo još mnogo stvari koje treba da uradimo do izbora a koje su važne za građane Srbije. Onda idu izbori. Bilo bi nepristojno da pričam o mojim planovima, građani će odlučiti kome će dati mandat dalje", rekla je Brnabić odgovarajući na pitanje novinara kako sebe vidi za godinu dana.

Do izbora, kako je naglasila, treba da se otvori Naučno- tehnološki park u Novom Sadu i krajem januara u njega useli Fakultet tehničkih nauka.

"Treba da isporučimo najsavremeniju opremu u vrednosti od milion evra Centaru za inovacije ETF-a u Beogradu i za Naučno- tehnološki park Beograd. Treba da privedemo kraju i otvorimo Naučno- tehnološki park Niš i Naučno- tehnološki park Čačak", navela je Brnabić u pauzi konferencije "Talenti na okupu 2.0".

Kako je rekla, treba da se krene i u nove infrastrukturne projekte, a jedan od najvećih, čija vrednost prelazi 900 miliona evra, je deonica Novi Sad- Kelebija, deo brze pruge Beograd- Budimpešta.

"Ja se ne fokusiram ni na šta drugo već da privedem kraju posao za koji imam mandat", zaključila je ona.

Izvor: Танјуг

Brnabićizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva