:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Decembar 22, 2018   12:46

0

319

Brnabić na donatorskoj večeri u Banjaluci

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić učestvovaće na donatorskoj večeri "S ljubavlju hrabrim srcima", u nedelju, 23. decembra, u 17 časova u Banskom dvoru u Banjaluci.

Kako se navodi u saopštenju iz kabineta premijerke Brnabić, Vlada Srbije donela je odluku da Republici Srpskoj pokloni 250.000 evra za nabavku uređaja za robotski asistiranu rehabilitaciju dece s poremećajima kretanja.

S predsednicom Vlade Srbije, na donatorskoj večeri učestvovaće i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

Zajedno s predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i predsednicom RS Željkom Cvijanović, i ministrima Vlade RS, oni će razgovarati na donatorskoj večeri s građanima koji budu dali svoj doprinos pozivanjem humanitarnog telefonskog broja.

Ana Brnabić učestvuje drugu godinu zaredom na donatorskoj večeri „S ljubavlju hrabrim srcima“.

Prošle godine, Vlada Srbije donirala je identičnu sumu kao i ove, a tada prikupljena sredstva bila su namenjena za Fond solidarnosti za dijagnostiku i lečenje oboljenja, stanja i povreda dece u inostranstvu, dodaje se u saopštenju.

Donatorsko veče „S ljubavlju hrabrim srcima“ održava se od 2010. godine u cilju pomoći deci s raznim oboljenjima i poteškoćama u razvoju.

Izvor: Танјуг

Ana BrnabićDonatorsko večeBanjaluka
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva