:

:

TV Most

Foto: Radio KiM

clock

Avgust 19, 2019   17:55

0

97

Čaglavica: Do sada nijedno dete nije upisano u prvi razred

Od početka upisnog roka pa sve do danas, nijedno dete nije upisano u prvi razred isturenog odeljenja OŠ "Miladin Mitić" u Čaglavici, rekao je za RTV Kim direktor ove škole, Ljubiša Karadžić.

Od 2. septembra, kada počinje nova školska godina, u isturenom odeljenju OŠ "Miladin Mitić" u Čaglavici biće jedno kombinovano odeljenje u kojem će biti učenici drugog i četvrtog razreda i odeljenje u kojem će biti učenici trećeg razreda.

Iako nema prvaka, od ove godine u Čaglavici biće dece predškolskog uzrasta.

„Čekamo da roditelji, ukoliko imaju decu koju treba da upišu u prvi razred, dođu i odrade to. Do sada nijedno dete nije upisano u prvi razred. Prošle godine nismo imali decu predškolskog uzrasta, ako gledamo po tome, ove godine nećemo imati dece u prvom razredu. Ipak, od ove godine u Čaglavici ponovo imamo predškolsku grupu i očekujemo da će 2. septembra sa vaspitačem ta deca početi da rade“, objasnio je Karadžić za RTV Kim.

Karadžić kaže da se OŠ "Miladin Mitić" u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima priprema za početak nove školske godine.

„Mi u toku godine sređujemo i učionice i školske objekte. Čekamo da sredimo objekat u Čaglavici. Nadam se da će u toku godine to biti planirano i budžetom lokalne samouprave i Kancelarije za KiM, kako bi obnovili postojeći objekat u Čaglavici.“

Izvor: Radio Kontakt Plus, Radio KiM

KiMČaglavicaupis đaka
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva