:

:

TV Most

clock

Februar 26, 2016   18:29

0

144

Centru za socijalni rad u Leposaviću novo vozilo

Tom prilikom Vulin je naglasio,"Bez obzira na kojem se delu teritorije nalazi Centar za socijalni rad, ili neka administracija našeg sistema oni moraju biti podjednako opremljeni, oni moraju biti podjednako obučeni, da bi svi naši korisnici primali potpuno iste usluge. Da li je to Leposavić ili Leskovac Vlada republike Srbije će se ponašati na potpuno isti način. Upravo zato je i ovaj nastavak ulaganja i finansiranja u kvalitet života i rada u Centrima za socijalni rad".

On je istakao da je "Ovo je godina u kojoj ćemo uložiti velike napore da se kvalitet usluga u svim našim Centrima u potpunosti izjednači i da svi korisnici imaju isti tretman".

Direktor Centra za socijalni rad u Leposaviću Dragan Jablanović se zahvalio na svemu što je Ministarstvo i Vlada Srbije uradila da pomogne Srbe na ovim prostorima. On je istakao da je Leposavić prostorno najveća opština na Kosmetu i da je jedno terensko vozilo bilo neophodno kako bi se na vreme stiglo do svih onih kojima je socijalna i druga pomoć neophodna. Pored vozila koje je vredno milion i po dinara, Ministarstvo je izdvojilo i oko šest stotina hiljada dinara za opremenja Centra, tako da su sada uslovi za rad mnogo bolji.

Ministar Vulin je u Leposaviću razgovarao sa direktorima,Centra za socijalni rad u Leposaviću Draganom Jablanovićem, Pokrajinske službe zapošljavanja Bojanom Mitićem, Filijale Nacionalne službe zapošljavanja u Kosovskoj Mitrovici Vericom Ćeranić i načelnikom Fonda penzijskog i invalidskog osugaranja u Kosovskoj Mitrovici Dragišom Kasalovićem.

Sastanku u Leposaviću prisustvovao je i državni sekretar Aleksandar Jablanović.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva