:

:

TV Most

Foto: Kosovo Online

clock

Jul 13, 2021   14:40

0

32

Ćerka napadnutog Ranka Bacića: Ne znamo ništa o ocu, jako smo zabrinuti

Porodica povređenog Ranka Bacića, koji se po poslednjim informacijama nalazi u bolnici u Peći, ne zna ništa o njegovom stanju nakon napada koji je doživeo sinoć u selu Dolac kod Kline gde ima kuću. Bacićeva ćerka Mara, koja se nalazi u Velikoj Plani, za Kosovo onlajn kaže da je veoma zabrinuta jer nema mogućnost komunikacije sa ocem.

Ona kaže da je o napadu na oca saznala sinoć od Božidara Šarkovića, predsednika Privremenog organa opštine Klina.

"Tata je juče ujutru stigao u selo, i trebalo je da ode da obavi formalnosti oko lične karte. Saznali smo sinoć od Božidara Šarkovića da je napadnut i da je povređen, ali ništa više od tada ne znamo. Očekujemo Šarkovića da se javi, a možda i krenem tamo da vidim šta mi je sa ocem", rekla nam je Mara Bacić.

Ona je dodala da njen otac inače često odlazi u selo Dolac gde imaju kuću. 

"Kako smo čuli, njega su napali negde u blizini našeg dvorišta. Očigledno neko od komšija", kaže naša sagovornica.

Da podsetimo, nepoznati napadači pretukli su juče Ranka Bacića, starog 67 godina, koji je sa povredama lica i ruku hitno prebačen u bolnicu u Peći. Kako saznaje Kosovo onlajn, Bacić se trenutno nalazi u Pećkoj bolnici i obezbeđuje ga policija. 

Njega je u bolnici pokušao da poseti predsednik Privremenog organa opštine Klina Božidar Šarković, ali mu policija to nije dozvolila, prenosi RTK.

Ranko Bacić je iz Dolca, opština Klina, a interno je raseljen u Veliku Planu. On je došao u Klinu kako bi izvadio dokumenta, koja su mu neophodna kako bi ostvario pravo na povratak.

Izvor: Kosovo online

KiMRanko Bacić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?