:

:

TV Most

Foto: Kosovo Online

clock

Jul 13, 2021   14:40

0

92

Ćerka napadnutog Ranka Bacića: Ne znamo ništa o ocu, jako smo zabrinuti

Porodica povređenog Ranka Bacića, koji se po poslednjim informacijama nalazi u bolnici u Peći, ne zna ništa o njegovom stanju nakon napada koji je doživeo sinoć u selu Dolac kod Kline gde ima kuću. Bacićeva ćerka Mara, koja se nalazi u Velikoj Plani, za Kosovo onlajn kaže da je veoma zabrinuta jer nema mogućnost komunikacije sa ocem.

Ona kaže da je o napadu na oca saznala sinoć od Božidara Šarkovića, predsednika Privremenog organa opštine Klina.

"Tata je juče ujutru stigao u selo, i trebalo je da ode da obavi formalnosti oko lične karte. Saznali smo sinoć od Božidara Šarkovića da je napadnut i da je povređen, ali ništa više od tada ne znamo. Očekujemo Šarkovića da se javi, a možda i krenem tamo da vidim šta mi je sa ocem", rekla nam je Mara Bacić.

Ona je dodala da njen otac inače često odlazi u selo Dolac gde imaju kuću. 

"Kako smo čuli, njega su napali negde u blizini našeg dvorišta. Očigledno neko od komšija", kaže naša sagovornica.

Da podsetimo, nepoznati napadači pretukli su juče Ranka Bacića, starog 67 godina, koji je sa povredama lica i ruku hitno prebačen u bolnicu u Peći. Kako saznaje Kosovo onlajn, Bacić se trenutno nalazi u Pećkoj bolnici i obezbeđuje ga policija. 

Njega je u bolnici pokušao da poseti predsednik Privremenog organa opštine Klina Božidar Šarković, ali mu policija to nije dozvolila, prenosi RTK.

Ranko Bacić je iz Dolca, opština Klina, a interno je raseljen u Veliku Planu. On je došao u Klinu kako bi izvadio dokumenta, koja su mu neophodna kako bi ostvario pravo na povratak.

Izvor: Kosovo online

KiMRanko Bacić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva