:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Maj 23, 2020   11:41

0

144

Čestitka Đurića povodom Ramazanskog bajrama

Direktor Kancelarijenza Kosovo i Metohiju Marko Đurić danas je starešinstvu i svim građanima islamske veroispovesti na Kosovu i Metohiji i u ostalim delovima Srbije, uputio najiskrenije čestitke povodom sutrašnjeg velikog verskog praznika Ramazanskog bajrama.

“Uzvišeni praznični dani donose nam duhovne poruke da su pravda, razumevanje, ljubav i zajedništvo, tradicionalne i neprolazne vrednosti, utkane u same osnove islama. Negujući te vrednosti, pronađimo u sebi osećaje sloge, samilosti i tolerancije, pružimo ruke i otvorimo naša srca prema svim ljudima dobre volje, naročito prema ubogima i bolesnima, što će ujedno biti i naš putokaz ka zbližavanju, dobroti i milosrđu”, naveo je Đurić.

Direktor Kancelarije za KiM podseća da ćemo na taj način doprineti i afirmaciji međuverskog i međunacionalnog sklada.

“Razlike među nama, koje ćemo čuvati i negovati kao najdragocenije bogatstvo, učiniće naše društvo i našu državu uspešnijom, bogatijom i boljom”, rekao je Đurić.

Dodao je da staresinstvu i svim građanima islamske veroispovesti želi da predstojeće praznične dane provedu u miru i blagostanju.

“Želim da praznične dane ispunite dobrim zdravljem i svakom mogućom srećom, a da duhovne poruke velikog praznika budu svima nama dodatni podsticaj za izgradnju bolje budućnosti svakog pojedinca i društva u celini”, poručio je Đurić u čestitki.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Marko ĐurićRamazanski bajramčestitka
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva