:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Novembar 23, 2019   17:06

0

138

Čestitka Marka Đurića Radiju KM: Budite i dalje medijska kuća koja promoviše doslednost i vrhunski profesionalizam

Povodom 37 godina postojanja i rada Radio Kosovske Mitrovice, čestitku glavnoj i odogovrnoj urednici radija Maji Fićović, i svim zaposlenima, uputio je i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

U česiki navodi:

Poštovana gospođo Fićović,

U ime Kancelarije za Kosovo i Metohiju i svoje ime, Vama, uredništvu i svim zaposlenima čestitam 37. godinu uspešnog rada vašeg radija.

Više od tri decenija vaš radio iz dana u dan objektivno i profesionalno izveštava o političkim i kulturnim događanjima, ali pre svega o sudbini našeg naroda na Kosovu i Metohiji, o problemima i izazovima sa kojima se Srbi svakodnevno suočavaju, na čemu sam vam posebno zahvalan i u čemu uvek možete računati na moju i podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Kao deo sistema „Mreža Most“, visok nivo radijskog novinarstva i kvalitet celokupnog vašeg programa ostvarili ste zahvaljujući profesionalnom kadru čiji rad će, siguran sam, doprineti da i u narednom periodu budete slušana i omiljena radio stanica na Kosovu i Metohiji.

Želim vam još puno uspešnih godina. Budite i dalje medijska kuća koja promoviše doslednost i vrhunski profesionalizam, a nacionalni interesi srpskog naroda neka vam kao i do sada budu najznačajnija tema i svakodnevna briga.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

ĐurićčesikaRadio KM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva