:

:

TV Most

Foto: EPA

clock

Jul 28, 2021   15:36

0

68

Čestitke basketašima na osvojenoj bronzanoj medalji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas basketašima na osvojenoj bronzanoj medalji na Olimpijskim igrama u Tokiju.

 

"Sve čestitke našim basketašima na osvojenoj bronzi i još jednoj medalji za Srbiju! Zlatna odličja vas tek čekaju!", napisao je Vučić na instagram profilu buducnostsrbijeav.

Udovičić čestitao basketašima na bronzi: Bravo majstori!

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je reprezentativcima u basketu 3 na 3 osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Četvrta medalja za Srbiju, olimpijska bronza za naše basketaše 3x3! Bravo majstori, još jednom ste dokazali da ste sa razlogom godinama u samom svetskom vrhu i da je medalja za Srbiju cilj koji nema alternativu uz vas! Čestitke i vašem stručnom štabu i Košarkaškom savezu Srbije”, navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Reprezentacija Srbije u basketu 3X3 osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, nakon što je u meču za treće mesto savladala Belgiju 21:10.

Srpski tim, u sastavu Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Mihailo Vasić i Aleksandar Ratkov, smogao je snage da posle poraza od Rusije u polufinalu, osvoji medalju.

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva