:

:

TV Most

clock

Jun 13, 2021   21:49

0

170

Čestitke Đokoviću: Još mnogo velikih pobeda u budućnost

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras Novaku Đokoviću na osvajanju titule na Rolan Garosu i poželeo mu još mnogo velikih pobeda u budućnosti.

"Dragi Novače, hvala Vam na svemu što ste učinili za našu Srbiju. Želim Vam dobro zdravlje i još mnogo velikih pobeda u budućnosti", napisao je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Uz to je okačio fotografiju Ðokovića uz natpis "Bravo Nole!".

Najbolji teniser sveta Novak Đokovia osvojio je titulu na Rolan Garosu, pošto je danas u finalu posle preokreta pobedio Grka Stefanosa Cicipasa 6:7, 2:6, 6:3 ,6:2, 6:4.

Brnabić čestitala Đokoviću: Želim Vam još mnogo uspeha

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je večeras Novaku Đokoviću na osvojenoj tituli na Rolan Garosu.

"Želim Vam još mnogo uspeha i da se uskoro ponovo radujemo novim trofejima", poručila je Brnabićeva na Tviter nalogu SerbianPM.

Ministarstvo sporta: Ðoković sport pretvara u magiju

Ministarstvo omladine i sporta čestitalo je najboljem teniseru sveta Novaku Ðokoviću na osvojenoj tituli na Rolan Garosu, ocenivši da je Ðoković još jednom dokazao da je neprikosnoveno najbolji na planeti, nezaustavljiv u ispisivanju istorije i neko ko sport pretvara u magiju

"Novak Ðoković, više od šampiona za Srbiju", navodi se u čestitki objavljenoj na Instagram nalogu ministarstva "omladinaisport".

Dodik i Cvijanović čestitali Đokoviću na osvajanju titule

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitali su večeras srpskom teniseru Novaku Dokoviću na osvajanju titule na Rolan Garosu u Parizu.

"Danas si ponovo digao šampionski pehar Rolan Garosa, jednog od najvećih teniskih turnira, pokazujući svoje neprevaziđeno tenisko majstorstvo, borbenost i nesalomivi duh čime si po ko zna koji put pokazao da si neprevaziđeni gospodar svetske scene i da s pravom nosiš titulu najboljeg svetskog tenisera. Hvala ti za sve ove srećne trenutke koje nam pružaš svih ovih godina", naveo je Dodik u čestitki.

On je naglasio da su Đokovićevo "viteštvo i nesalomivi duh koje demonstrira na teniskim turnirima širom sveta za nas u Republici Srpskoj inspiracija i ponos", prenosi RTRS.

Dodik je poželeo Đokoviću mnogo uspeha i sportske sreće u narednom periodu i da još mnogo godina dominira teniskim terenima, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH.

Osvajanje titule Đokoviću je, u svoje ime i ime građana Republike Srpske, čestitala i Željka Cvijanović.

Cvijanović je navela da je Đoković "sjajnom igrom tokom celog turnira i fantastičnom pobedom u finalu" priuštio nezaboravne trenutke svim ljubiteljima tenisa, "pokazavši da biti najbolji na svetu zahteva hrabrost, borbenost i mnogo napornog rada i odricanja", navodi se u saopštenju Kabineta predsednika RS.

"Sa željom da i u narednom periodu nastavite da nižete vrhunske rezultate i osvajate turnire, na radost i ponos svih nas koji za Vas navijamo, još jednom Vam upućujem iskrene čestitke i srdačno Vas pozdravljam“, poručila je Cvijanović.

Dačić čestitao Đokoviću: Srbija je ponosna na Novaka

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić čestitao je večeras najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću osvajanje Rolan Garosa u Parizu i poželeo mu puno uspeha i brojne pobede u daljoj karijeri.

"Izražavam najiskrenije čestitke Novaku Đokoviću povodom osvajanja Rolan Garosa! Malo je tenisera koji mogu da se pohvale takvim fantastičnim rezultatima, imajući u vidu da mu je ovo druga grend slem titula u Parizu, a čak 19. u fantastičnoj karijeri. Mislima da je cela Srbija ponosna na Novaka i zahvalna na uzbudljivom meču", naveo je Dačić u čestitki, saopšteno je iz Skupštine Srbije.

Prethodno su Đokoviću osvajanje titule čestitali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, kako i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Đoković je osvojio titulu na Rolan Garosu, pošto je danas u finalu posle preokreta pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:7, 2:6, 6:3 ,6:2, 6:4 u setovima.

Izvor: Танјуг

VučićĐokovićčestitkaBrnabićMinistarstvo omladine i sporta
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva