:

:

TV Most

clock

Septembar 08, 2019   21:49

0

266

Čestitke odbojkasicama na zlatu na EP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Turskoj.Čestitke je uputila i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.

"Naše zlatne odbojkašice podigle su Srbiju na vrh Evrope! Vaše zlato je još sjajnije zbog srčanosti, upornosti i energije koju ste pokazale na svakom koraku do evropskog trona. Srbija se ponosi vama, jer ste pokazale vrhunsku igru, izuzetan fer-plej i borbenost dostojnu najvećih šampiona. Naš narod vas čeka da zajedno proslavimo vaš veličanstveni uspeh! Hvala vam što ste proslavile Srbiju, hvala vam za ovo predivno zlato!", navodi se u čestitki predsednika Srbije objavljenoj na Instagramu.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković čestitala je danas odbojkašicama Srbije osvajanje zlatne medale na Evropskom prvenstvu.

"Čestitam vam na veličanstvenoj i odvažnoj igri u finalu i tokom čitavog prvenstva, kao i na predanosti i srčanosti koja vas je dovela do još jedne zlatne medalje i odbrane titule evropskih šampionki", poručila je Gojković u čestitki.

Kako je saopštila Skupština Srbije, Gojković je rekla da su osvajanjem još jedne titule odbojkašice nastavile sjajan niz odličnih rezultata na velikim takmičenjima kojima ispisuju zlatne stranice u istoriji srpske ženske odbojke.

"Uverena sam da ćete još dugo biti na evropskom i svetskom vrhu. Hvala vam što ste obradovali čitavu zemlju. Srbija je ponosna na vas", kaže Gojković.
 

Izvor: Танјуг

odbojkašicečestitkeVučićGojković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva