:

:

TV Most

clock

Oktobar 21, 2019   13:49

0

238

Čestitke Radio televiziji Gračanica

Povodom 20 godina uspešnog rada i postojanja Radio Gračanici upućene čestitke.

Povodom 20 godina rada i postojanja Radio Gračanice, predsednik opštine Gračanica Srđan Popović uputio je čestitku u svoje lično ime i u ime rukovodstva Opštine Gračanica

"Radio Gračanica nastavlja da bude stožer informisanosti našeg naroda i da svojim prisustvom uvek i na najvažnijim mestima opravda svoje postojanje.

Objektivnost, istina i briga za naš narod i institucije ostale su vaša glavna misija uprkos teškom periodu kroz koji su prolazili delići sudbine svih nas.

Čestitam vam jubilej, nastavite da napredujete i da se usavršavate, a u Opštini Gračanica ćete uvek imati iskrenu podršku", stoji u čestitki Popovića.

Čestitku je uputio i predsednik Srpske liste Goran Rakić

"Pravo da se čuje istina o Kosovu i Metohiji i stradanju srpskog naroda 1999. godine je nesumnjivo bio motiv da Radio Gračanica u etar pošalje prve vesti. Dve decenije kasnije, vi ste i dalje riznica informacija o životu Srba na centralnom Kosovu i Metohiji, ali i svedok svih dešavanja na ovim prostorima.

Hvala vam što svojim radom, a uz podršku Vlade Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju i dalje opstajete i ostajete u našoj Gračanici na radost svih naših građana, a svojim profesionalnim radom postavljanje nove standarde u oblasti informisanja.

U ime Srpske liste i svoje lično ime, čestitam vam jubilej, 20 godina Radija Gračanica, uz želju da dugo trajete i budete servis svojih slušalaca i gledalaca", napisao je Rakić.

Izvor: RTV Gračanica

KiMRTV GračanicačestitkaRakićPopović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva