:

:

TV Most

Foto: Politika

clock

Decembar 24, 2019   21:18

0

174

Cilj lažnih afera da se umanje rezultati Vučića i vlade

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković izjavila je večeras da se u Srbiji u poslednje vreme svakodnevno plasiraju lažne vesti i afere sa ciljem da se nanese šteta državi i ''zatrpaju'' pozitivni rezultati predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije.

Gojković je gostujući na Radio-televiziji Vojvodine (RTV) rekla da su navodi o ''''Krušiku'''' apsolutno lažni, a pre svega to da je Aleksandar Obradović uzbunjivač.

Ona je morbidnim nazvala to što je narodna poslanica i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić optužila državu da se novcem od prodaje oružja plaćaju države koje povlače priznanje nezavisnosti Kosova.

''Šokirana sam da neko ide toliko daleko da nanese štetu Srbiji'', navela je predsednica parlamenta.

Osvrnula se i na slučaj Jovanjica, podsetivši da je MUP otkrio šta se dešava na tom imanju, a da se to više ne spominje u medijima.

''Zašto bi državni organ otkrio nešto što ne bi trebalo'', kazala je Gojković.

Dodala je da su izmišljeni i medijski napisi o tome zašto je promenila hotel na službenom putu u Ženevi i naglasila da je to učinjeno iz bezbednosnih razloga i da tu odluku nije donela ona.

''Tu nema nikakave tajne. Izmišljotina je zašto je to urađeno, razlog je bio bezbednosni i o tome nisam odlučila ja'', rekla je Gojković i dodala da je ona jedini državni funkcioner koji putuje ''''lou kost'''' avio-kompanijama.

Izvor: Танјуг

GojkovićVučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva