:

:

TV Most

clock

April 13, 2020   10:52

0

155

Članice PKS donirale lanč pakete za policiju

Kompanije, članice Privredne komore Srbije, donirale su svoje proizvode za lanč pakete uručene pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije koji su raspoređeni na punktovima širom Srbije.

 

Još jednu, u nizu akcija PKS podržale su kompanije: Bambi, Pionir, Jafa Crvenka, Zlatiborac, Don Don, Koka Kola, Karneks Vrbas, Matijević, Knjaz Miloš, Voda voda, Mlekoprodukt, Piramida 72, Marbo, Nelt.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio je kompanijama i PKS koje su, kako je istakao, na ovaj način pokazale solidarnost i odgovornost.

„Ovim gestom oni su istakli da cene težak posao policijskih službenika, koji brinu o bezbednosti građana i sprovođenju mera Vlade Srbije“, naglasio je ministar.

Na poziv PKS i lični poziv predsednika Marka Čadeža, mnogobrojne kompanije, u proteklim sedmicama, uplatile su sredstva za nabavku respiratora i ostale neophodne medicinske opreme, uputile donacije iz svog proizvodnog i prodajnog programa za opremanje privremenih bolnica, ali ponudile i različite vrste usluga od transporta i logistike do IT-a.

Kompanije su podržale veliku akciju pomoći PKS i Grada za 173.000 Beograđana starijih od 65 godina čije su penzije manje od 30.000, donirale sredstva za dezinfekciju staračkih domova i drugih objekata, obezbedile infektivne plastične kese i kese za otpad privremenim bolnicama, kao i drugim ustanovama i objektima u Srbiji.  Iz dana u dan, sve je duža lista donatora, kompanije se svakodnevno obraćaju PKS sa željom da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Privredna komora Srbijepaketi pomoći
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva