:

:

TV Most

clock

Septembar 12, 2022   16:41

0

137

Članovima i zaposlenima u Narodnoj biblioteci u Gračanici na raspolaganju i elektronska učionica

Narodna biblioteka u Gračanici zahvaljujući inovativnom prostoru u namenski novoizgrađenom objektu poseduje i elektronsku učionicu. Koriste je zaposleni i članovi biblioteke, a otvorena je i za sve kojima su potrebne usluge informatičke tehnologije.

– Ima jako puno udruženja žena, udruženja penzionera, udruženja novinara, književnika, a korisnici naše učionice su i članovi brojnih udruženja mladih, kao i obdaništa i škole. Obezbedimo sve one uslove koje smo u mogućnosti da obezbedimo, kao što su klima, internet veza, kompjuteri, kopiranje do 30 papira besplatno. Sve to je sastavni deo našeg programa – kaže za RTV Gračanica direktorica Narodne biblioteke Brankica Kostić.

Namera i planovi su da elektronska učionica, vremenom, ukoliko bude razumevanja, preraste u u računarski centar.

– Da bi se od elektronske učionice i ovog prostora napravio veći računarski centar, nama su potrebna i stručna lica koja će pružiti logistiku ljudima koji su zainteresovani za određene multimedijalne projekte – kaže Brankica Kostić.

Pored elektronske učionice, u sastavu biblioteke koja raspolaže značajnim književnim fondom je i dečja učionica, zavičajno odeljenje, kao i prvi legat. Sve to izgrađeno je i obezbeđeno zahvaljujući brojnim donatorima i Vladi Republike Srbije.

Izvor: RTV Gračanica; Foto: RTV Gračanica

KiMNarodna biblioteka Gračanicaelektronska učionica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva