:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Februar 08, 2019   19:14

0

372

Čukarićima iz Velike Hoče popravljena kuća

Porodici Čukarić iz metohijskog sela Velika Hoča renovirana je kompletna kuća i tako rešeni problemi sa prokišnjavanjem, vlagom i hladnoćom.Domaćin Branko sa zadovoljstvom kaže da su sada uslovi u kojima žive više nego idealni.

"Zahvaljujem svima koji su učestvovali u adapraciji krova i moje kuće , nema sada za šta da brinem a strahovao sam kada padne veći sneg da će se krov srušiti deci na glavu", rekao je on.

Čukarići se bave poljoprivreom i kako kaže glava porodice o toga i žive.

Najveća pomoć domu Čukarića stigla je o Kancelarije za Kosovo i Metohiju , sredstva za obnovu kuće. Iznenadili su i malog Damjana koji je na poklon dobio motor.

"Drago mi je da su oni srećni , njegove suze zbog izgubljene krave su nas sve dirnule " rekao je tokom posete ovoj porodici zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev.

On je istakao da je zadatak Vlade Srbije , Kancelarije za KiM i svih nas da deca ne plaču na Kosovu i Metojiji.

"Na skromnim osnova i velikom jedinstvu , zajedništvu, ljubavi...u tome uspevamo i to promovišemo svuda od Subotice do Dragaša ", rekao je Kozarev i podsetio da i predsednik Vučić tokom obilaska zemlje šalje poruku sloge, jedinstva , rada, ljubavi.

"Mi smo kao Privremeni organ Orahovca izabrali kao najhitniju ovu poroicu a trudimo se da i drugima pomognemo i stvorimo im bolje uslove za život" rekao je predsednik PO Jovan Đuričić.

Čukrići će sada sa velikim olakšnjem dočekati svaku novu zimu u zdravlju i slozi, na pradedovskom ognjištu i željom da tu ostanu i ubuduće sa očima uprtim ka državi Srbiji .

Izvor: TV Most

V.HočakućaKozarev
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva