:

:

TV Most

clock

Maj 20, 2015   12:05

0

142

Čukarički pobedio Partizan i osvojio kup

Partizan je ranije osvojio titulu prvaka Srbije.Crno-beli sa Banovog Brda zabeležili su tako tek drugu pobedu u duelima sa Partizanom u istoriji, a prvu u kupu.

Rivali su oprezno počeli meč pred oko 20.000 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić", ali je meč prekinut i pre nego što su igrači dobili priliku da se razigraju.


Navijači Partizana bacali su petarde u teren, zbog čega je sudija Vladan Glođović prekinuo utakmicu, a zvanični spiker je objavio da će tribina biti ispražnjena ako se to nastavi.

Taj prekid kao da je više prijao igračima Čukaričkog, koji su nedugo potom zabeležili svoju najbolju priliku. Filip Stojković je prošao po desnoj strani, centrirao po zemlji do Nikole Stojiljkovića, koji se iz okreta oslobodio Gregora Balažica, šutirao i pogodio stativu.

Andrija Živković se našao u izglednoj poziciji nedugo potom, ali je slabo šutirao. Branko Ilič se nedugo potom takođe našao u dobroj ; poziciji, ali je on šutirao pored gola. Partizan je ostao bez gola, ali je imao veći posed lopte.

Nijedan tim nije stvarao izglednije prilike, sve do 39. minuta. Stojiljković je osvojio loptu u duelu sa Balažicem, a onda dodao do Slavoljuba Srnića, koji je prevario Ivana Bandalovskog, a onda prešao i Iliča i istrčao sam pred golmana Živka Živkoviča i po zemlji je smestio u mrežu za 1:0.



Utakmica u drugom poluvremenu nije dobila na tempu. Aktuelni šampion Partizan nije stvarao izgledne prilike, igrao je bez energije, a u pojedinim momentima je delovalo kao da nema ideju.

Trener Partizana Zoran Milinković uveo je napadača Nemanju Kojića umesto Saše Ilića, ali to nije pomaklo crno-bele sa Topčiderskog brda.

Sa druge strane, Stoiljković je pogodio spoljni deo mreže šutem iz "makazica".

U finišu meča na terenu je bila vidna nervoza i čarke. Partizan je najbolju šansu imao tri minuta pre kraja, ali je udarac glavom Darka Brašanca završio pored gola.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva