:

:

TV Most

clock

Mart 20, 2021   17:26

0

150

Dačić i Marković sa građanima Zaječara

Lideri koalicije SPS - Jedinstvena Srbija, Ivica Dačić i Dragan Marković Palma razgovarali sa danas sa građanima Zaječara uoči lokalnih izbora koji će u ovom gradu biti održani 28. marta

Koalicija SPS - JS ostaće verna svojim principima i zalagaće se za državne i nacionalne interese, kao i za ravnomeran regionalni razvoj, rekao je Dačić na predizbornom skupu koalicije.

On je napomenuo da se to posebno odnosi na istok Srbije uključujući i grad Zaječar, navodeći da postoji opasnost da ovaj deo naše zemlje ostane bez stanovništva i da bi ljudi ostali da žive na ovim prostorima mora da postoji privreda i infrastruktura.

Dačić je naveo i da Srbija poslednjih meseci trpi pritiske koji su usmereni na naš teritorijalni integritet, a kaže da postoje i pritisci da se za Srbiju uvode neka nova pravila, koja ne važe za druge zemlje.

"Takođe imamo i deo političkih stranaka u Srbiji koje više slušaju neke iz inostranstva, nego što vode računa o državnim i nacionalnim interesima", napomenuo je Dačić.

On je istakao i da je njihova parola „Srbija pre svega“, Srbija koja će biti faktor mira i stabilnosti i koja će uspeti da odbrani državne i nacionalne interese.

„Nismo došli u Zaječar da nekoga napadamo već smo došli da pomognemo i da prenesemo naše iskustvo koje ima ogroman rezultat. Ivica Dačić i ja smo iz jedne domaćinske koalicije i hoćemo da pomognemo svakoj porodici", rekao je Marković i dodao da se zalažu za to da se svi u Srbiji vakcinišu kako bi deca mogla da idu u škole, a privreda radi, navodi se u saopštenju iz njegovog kabineta.

Koalicija SPS - Jedinstvena Srbija će se na glasačkom listiću za lokalne izbore naći pod rednim brojem 2, a kandidat ove koalicije za gradonačelnika Zaječara je direktor zaječarske gimnazije Srđan Stanojević.

Izvor: Танјуг

DačićMarkovićZaječar
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva