:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Oktobar 13, 2021   11:03

0

27

Dačić i Žofre o međustranačkom dijalogu i ustavnim promenama

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić razgovarao je danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanueleom Žofreom o aktivnostima u vezi sa ustavnim promenama, međustranačkom dijalogu i Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije koji će biti objavljen sledeće sedmice.

U saopštenju pres službe Skupštine Srbije navodi se da je Dačić informisao ambasadora Žofrea o aktivnostima koje su u toku u vezi sa ustavnim promenama i donošenjem novog zakona o referendumu.

Dačić je preneo Žofreu da će narednih dana učestvovati na plenarnom zasedanju Venecijanske komisije, koja će u petak, 15. oktobra zvanično usvojiti mišljenje na predlog ustavnih amandmana.

Kako se navodi, tokom sastanka razgovarano je o međustranačkom dijalogu i implementaciji mera koje su dogovorene.

Žofre je zahvalio Dačiću na angažmanu i profesionalnom pristupu u vođenju dijaloga, a predsednik parlamenta je kazao da se radi na sprovođenju dogovorenih mera i podvukao da će sve što je dogovoreno tokom međustranačkog dijaloga biti implementirano.

Takođe, Žofre je informisao Dačića da će sledeće nedelje biti objavljen Izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije i da će ga on predstaviti predsedniku Narodne skupštine i skupštinskom Odboru za evropske integracije.

Izvor: Танјуг

DačićŽofremeđustranački dijalogEvropska komisijanapredak Srbije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?