:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

April 18, 2019   22:43

0

176

Dačić o sutrašnjem skupu u Beogradu: Videće se razlika

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je u Jagodini da će se sutra u Beogradu na skupu u okviru kampanje Budućnost Srbije videti koliko je velika razlika, ne samo u broju prisustnih već i ideja i velike narodne podrške, u odnosu na opozicione stranke koje su imale skup 13. aprila.

"Kada ja i Palma organizujemo neke skupove, mi smo nezadovoljni kada dođe onoliko malo ljudi koliko ih je bilo na njihovom skupu", rekao je večeras Dačić prilikom postavljanja voštanih figura egipatskih državnika Gamala Abdela Nasera i Abdela Fataha el Sisija u Muzeju voštanih figura u Jagodini.

"Šta možete da očekujete, šta možete da čujete, naša je poruka a biće to poruka i predsednika Aleksandra Vučića sa kojim smo zajedno u koaliciji, da Srbiji treba zajedništvo i stabilnost, da možemo da odbranim naše nacionalne interese", istakao je Dačić.  

Samo ukoliko smo jedinstveni, možemo da odbranim naše nacionalne interese, naveo je Dačić.

"Hoćemo u Evropsku uniju, ali želimo da zaštitimo naše nacionalne interese. Ne prihvatamo nikakve ultimatume, nikakve ucene, jesmo za dogovor ali nismo za to da moramo da prihvatimo jednostrane akte i politiku svršenog čina koju nameću albanski teroristi", poručio je Dačić.

"Zato je moje ubeđenje, kada govorimo o istoriji, mislimo na budućnost da Srbija bude moderna država, demokratska, razvijena, da naša deca žive u miru i da u Muzeju voštanih figura budu državnici, naučnici, književnici... a ne generali i ratnici. Samo tada će Srbija biti srećna", rekao je Dačić.

Povodom sutrašnjeg skupa u Beogradu, predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković - Palma je rekao da očekuje ogroman broj ljudi.

Marković je, navodeći da će na skupu govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Ivica Dačih, rekao da je najvažnije da ćemo saznati šta ćemo da radimo u narednom periodu.

"Na tom mitingu siguran sam biće od 100.000 do150. 000 ljudi, jer ne postoji više nijedan autobus koji može da se uzme i iznajmi da se voze građani u Beogradu. Veliki broj građana se zato ljuti, ali poenta nije demonstracija političke sile, već da se pokaže koliko je građana u Srbiji zadovoljno onim što radi predsednik Aleksandar Vučić i ministar Ivica Dačić", rekao je Marković.

Izvor: Танјуг

DačićMarkovićskup u Beogradu
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva