:

:

TV Most

clock

Februar 25, 2021   15:17

0

31

Dačić sa Fabricijem o nastavku međustranačkog dijaloga

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić danas je sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji, ambasadorom Semom Fabricijem, razgovarao o drugoj fazi međustranačkog dijaloga koja će započeti video sastankom u ponedeljak, 1. marta.

U saopštenju Skupštine Srbije navodi se da će, osim Dačića i predsedavajućeg Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvida Mekalistera, na tom sastanku učestvovati i Vladimir Bilčik, Tanja Fajon, Knut Flekenštajn i Edvard Kukan.

Fabrici je istakao važnost koju EU pridaje nastavku međustranačkog dijaloga i pozdravio njegov početak.

Na interesovanje Fabricija u vezi sa predlogom koji je Vlada uputila Narodnoj skupštini, a koji se odnosi na izmenu Ustava u delu koji se tiče pravosuđa i izbora sudija, Dačić je upoznao ambadasadora sa procedurom promena Ustava, objasnivši da se radi o kompleksnom procesu koji podrazumeva održavanje referenduma.

Dačić je informisao Fabricija da je na dnevnom redu skupštinskog zasedanja Zakon o potvrđivanju Sporazuma o statusu između Srbije i EU o akcijama koje sprovodi Evropska agencija za graničnu i obalsku stražu u Srbiji (Fronteks) i da će se Skupština danas izjasniti o tom aktu.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?