:

:

TV Most

clock

Oktobar 22, 2020   19:11

0

33

Dačić: Sa Vučićem nije bilo "uzmi ili ostavi"

Novi predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić poručio je ljudima koji smatraju da je mesto predsednika parlamenta degradirajuće za njega, da je to najviša funkcija koju je do sada obavljao.

Ivica Dačić rekao je novinarima u Skupštini Srbije da se njegov razgovor sa Aleksandrom Vučićem nije odvijao u kategorijama "uzmi ili ostavi" ili "trebaš mi-ne trebaš mi", navodeći da je lider Srpske napredne stranke imao nekoliko varijanti, ali da to nije za javnu priču.

Dačić je tako odgovorio na pitanje da li bi izabrao tu funkciju da je mogao da bira.

Ukazao je i da to što mediji nisu znali za to dok nije saopštio predsednik Aleksandar Vučić, govori o njihovom međusobnom poverenju.

Dodao je da želi da učini rad u Skupštini ozbiljnim i najavio sledeću sednicu za subotu na kojoj će se raspravljati o Zakonu o mnistarstvima što je, kako je rekao, preduslov za formiranje vlade.

"Moj zadatak je da štitim parlament od napada na tu instituciju i od onih koji žele da ga degradiraju, kao i celu Srbiju", rekao je Dačić, koji je predsednik Socijalističke partije Srbije.

Podsetio je na izjavu predsednika Vučića da će parlament imati važnu ulogu u društvenom dijalogu, ali je dodao da je tek stupio na funkciju tako da ne može precizno o tome sada da govori.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?