:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Jun 02, 2020   20:00

0

63

Dačić: Slušamo šta narod misli

Koalicija Socijalistička partija Srbije - Jedinstvena Srbija, održala je danas predizborni skup na Zvezdari u Beogradu, a predsednik SPS Ivica Dačić rekao je da je njihov program patriotizam i da se zasniva na tome da slušaju šta narod misli.

Dačić je poručio funkcionerima SPS i Jedinstvene Srbije da budu sa svojim narodom.

"Dok ste sa svojim narodom imaćete i vezu sa životom u Srbiji. Svaki funkcioner koji se odvoji od svog naroda, neće biti više na funckiji u SPS ili u Jedinstvenoj Srbiji", istakao je Dačić.

Dačić je kazao da je današnji skup zbog situacije izazvane epidemije korona virusom prve predizborne radnje koje preduzimaju ističući da bez obzira na sve to spremno dočekuju izbore koji će se održati 21. juna.

Naveo je da su zdravstveni radnici koji su i njihovi članovi, dali veliki doprinos u borbi protiv virusa i zaštiti građana i države.

"Puno mi je srce uvek bilo kada su iz kriznog štaba govorili da je način na koji se Srbija branila od korone na neki način i zaostavština sistema javnog zdravlja ili kako Vladimir Đukić direktor KBC 'Dragiša Mišović' voli da kaže narodnog zdravlja koji je napravljen još u socijalističkom sistemu", kazao je Dačić.

Dačić je rekao da SPS pripada strankama kojima nije potrebno da imaju dugu kampanju jer kako ističe sve što su radili je bilo od životnog značaja za dražavu i narod svih ovih godina.

Istorija SPS je bila i istorija države, kazao je Dačić dodajući da su kroz sve teškoće i probleme prošli zajedno sa svojim narodom.

Na skupu su se obratili i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević i drugi.

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva