:

:

TV Most

clock

Mart 02, 2021   10:56

0

46

Dačić: Važan objektivan pristup EP posrednika

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić ponovio je danas poziv svim strankama i poslaničkim grupama koje žele da učestvuju u međustranačkom dijalogu da se jave parlamentu i dodao da je u tim razgovorima važno da postoji objektivan pristup evroposlanika.

"Taj dijalog se vodi pod pokroviteljstvom Skupštine, a potpomognut od strane Evropskog parlamenta i zato je veoma važno da tu postoji objektivan pristup i da bilo koji predstavnik ili posrednik EP ne iskazuje svoju političku naklonost bilo kojoj političkoj opciji, kao što je bio slučaj u prethodnom periodu", rekao je Dačić.

On je istakao da je razgovor sa Dejvidom Mekalisterom bio prva aktivnost u drugoj fazi dijaloga, navodeći da je sada u toku pripremna faza, te da će svi poslanici biti obavešteni kada dijalog zvanično počinje sa strankama.

Dačić je tako odgovorio na pitanje šefa poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđa Miilćevića o njegovom sastanku sa predsednikom Spoljnopolitičkig komiteta Dejvidom Mekalisterom i postignutim dogovorom o međustranačkom dijalogu.

Poslanici su završili deo sednice na kojoj postavljaju pitanja, a prva sednica prolećnog zasedanja počela je intoniranjem himne.

Izvor: Танјуг

DačićEPmeđustranački dijalog
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?