:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Oktobar 21, 2021   13:31

0

59

Dačić Vučiću čestitao 13 godina od osnivanja SNS-a

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić čestitao je danas lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću 13 godina od osnivanja SNS-a, uz želju da to budu prvih 13 uspešnih godina.

Dačić je u svoje i ime SPS-a čestitao jubilej SNS-u i navodeći da na srpskoj političkoj sceni ima mnogo stranaka, kazao da retko koja ostavi i trag u političkom i javnom životu.

"U tom smislu mislim da će ovo vreme ostati zapamćeno upravo po rezultatima koji su postignuti i na stabilizicaji političkih i društvenih prilika, ekonomskoj stabilizaciji, reformama, stabilizaciji fiskalnog sistema, stabilizaciji javnih finansija i naravno poboljšanju međunarodnog položaja naše zemlje", kazao je Dačić.

Dodao je da je to veoma važno za budućnost Srbije, za razvoj naše zemlje, a samim tim da je od životnog značaja za sve građane Srbije.

Naglasio je da je u tom smislu, on lično, ali i SPS ponosni na ono što su zajedno uradili svih ovih godina od kada su u koaliciji na vlasti.

Lider SPS-a je podsetio da nije bilo teme na koju su imali različite stavove i ponašanja.

"Čvrsto sam uveren da ćemo tu saradnju u interesu građana Srbije nastaviti i dalje i uoči izbora i nakon izbora onako kao što smo razgovarali na sastanku rukovodstva dve stranke", kazao je Dačić i još jednom ponovio najiskrenije čestitke.

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva