:

:

TV Most

clock

April 29, 2015   12:52

0

192

Danas počinje prodaja ulaznica za 12. Noć muzeja


Cena pretprodajne ulaznice za Noć muzeja jeste 400 RSD dok će na dan manifestacije karta koštati 450 dinara.

Jedna karta za Noć muzeja, kao i do sada, važi za po jedan ulazak na sve lokacije u Beogradu.

Uz veliku podršku Direkcije za javni prevoz grada Beograda, ulaznica će na dan manifestacije važiti kao putna isprava na svim linijama gradskog prevoza u periodu od 16 do 24h.

Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima: na Trgu republike 5, TC Ušće, blagajni Doma omladine, Knižari Delfi SKC ali i na ostalim mestima u Beogradu i celoj Srbiji. Više informacija o lokacijama mogu se pronaći na www.eventim.rs.

Deca do pet godina, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu.

Bilteni Noći muzeja u papirnom obliku biće dostupni, kao i uvek besplatno, nakon prvomajskih praznika u Turističkom info centru, Knez Mihailova broj 5.

Elektronski oblik biltena može se prelistati ili preuzeti ovde.

„Moja staza“ je aktuelni servis na sajtu www.nocmuzeja.rs gde svi posetioci mogu da isplaniraju svoju šetnju kroz muzeje 16. maja.

Kreirana lista može biti podeljena sa prijateljima na društvenim mrežama ili odštampana kao lični podsetnik.

Na raspolaganju je i besplatna aplikacija za android Noć muzeja 2015. Dvanaesta Noć muzeja u Beogradu održaće se na više 70 lokacija gde će biti organizovano više od 120 sadržaja. Osim Dečje ture, kao važnog dela Noći muzeja i negovanja muzejske publike, ove godine akcenat je na otkrivanju manje poznatih prostore koji kriju neverovatne priče.

Kanal Viasat History je sponzor manifestacije „Noć muzeja“ već šest godina. Ovaj kanal, zajedno sa 66 satelitskih i 34 zemaljskih TV kanala pripada švedskoj kompaniji MTG (Modern Times Group) čiji su kanali dostupni u preko 140 zemalja sveta. MTG je međunarodna kompanija koja se bavi industrijom zabave, odnosno proizvodnom, kupovinom i prikazivanjem zabavnih sadržaja. Pored kanala Viasat History, ova kompanija je prisutna na našem tržištu i sa sledećim kanalima: TV1000, Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History HD, Viasat Nature HD i Trace (Sport Stars, Urban, Toca, Tropica i Africa).

Prijatelj 12. Noći muzeja je Mobilna telefonija Srbije a već tradicionalni sponzori manifestacije su Coca-Cola, Alpha banka i Graphix.

Izvor: TVmostinfo

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?