:

:

TV Most

Foto: Deki5

clock

Avgust 04, 2019   13:39

0

436

Deca sa KiM na kampu Dejana Stankovića

Na drugom po  redu fudbalskom kampu "Deki 5", koji se od ove godine organizuje na Zlatiboru i Kopaoniku u smeni od 4. avgusta učestvovaće 10 dečaka i jedna devojčica sa KiM, uglavnom polaznici škola fudbala sa područja opštine Gračanica. 

Vođa puta i trener Strahinja Aritonović za RTK2 kaže da je i sam boravak na međunarodnom kampu Dejana Stankovića čast i privilegija ne samo za decu već i njega kao trenera.

"Sama činjenica da ćemo biti učesnici kampa koji okuplja tako veliki broj dece, ali i velikih fudbalskih legendi, koji su promoteri kampa, je za nas ogromna stvar. Prošle godine smo bili samo jedan dan na kampu, a sada smo tu našu saradnju proširili i boravićemo sedam dana, družiti se sa ostalim učesnicima, i zato jedno veliko hvala najpre Dejanu Stankoviću, ali i ljudima sa kojima on radi i koji su nam to omogućili", kaže trener Strahinja Aritonović.

Osim redovnih treninga mališani sa KiM će u toku sedmodnevnog boravka na kampu imati i radionice na kojima će diskutovati o  zdravom načinu života, pravilnoj ishrani sportista, dok su u večernjim satima planirane tematske večeri.

"Svakako da su fudbalske teme na kampu primarna stvar, ali deca će moći da nauče i dosta drugih  stvari, i pre svega sportsku kulturu  i poštovanje protivnika. Svaki momenat je ispunjen i ubeđen sam da ćemo za tih sedam dana svi uživati", napominje trener škole fudbala "28. jun" iz Gračanice Strahinja Aritonović.

U trećoj smeni kampa koja će trajati od 4.do 11. avgusta boraviće sto polaznika uzrasta od 11 do 15 godina.

Izvor: RTK2

Deki 5fudbalski kampfudbaleri iz GračaniceKiMKopaonik
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva