:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Avgust 11, 2019   17:16

0

187

Deca sa KiM na letovanju u Grčkoj

Deca iz Zvečana, Zubinog Potoka i Štrpca krenula su danas organizovano u Grčku. Letovanje u odmaralištu kraj Atine u Grčkoj organizovano je u saradnji Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Odbora za pomoć Srbima na KiM Republike Srpske, a na poziv donatora i sponzora iz Grčke.

Deca iz Zvečana, Zubinog Potoka i Štrpca narednih 14 dana uživaće u čarima leta i mora. Biće ovo prilika za nezaboravno druženje i sklapanje novih prijateljstava sa drugarima iz ostalih mesta na KiM i iz Republike Srpske.

Jedna od njih je i Tamara Velimirović iz Zvečana koja danas proslavlja 14 rođendan. Pravi poklon u pravo vreme.

“Sestra i ja smo srećne što idemo i što ćemo da se družimo sa ostalim drugarima sa celog KiM i Republike Srpske”, kaže za TV Most Tamara.

Roditeljima dece mnogo znači besplatno i organizovano letovanje i svoju sreću pretočili su u reči zahvalnosti organizatorima.

“Meni je drago što deca idu da obiđu svet i da se druže jedni sa drugima i zahvalila bih se svima”, kaže Mirjana Velimirović.

I nastavnici i pratioci koji će brinuti o deci na letovanju veliku zahvalnost uputili su onima koji su omogućili ovo letovanje.

“Ovom prilikom želim da se zahvalim Kancelariji za KiM, kao i onima koji u Atini treba da nas dočekaju, što su omogućili našoj deci ovo divno letovanje. Ima dosta dece koja celo leto provede kod svojih kuća, biće im jako lepo i zabavno i još jednom hvala svima koji su učestvovali u organizaciji”, rekla je Ljubov Vučković, nastavnica OŠ “Jovan Cvijić” iz Zubinog Potoka.

Letovanje dece u odmaralištu kraj Atine u sklopu je projekta "Spojimo decu KiM i Republike Srpske". Putovanje se odvija u saradnji  Kancelarije za KiM i Odbora za pomoć KiM iz Republike Srpske, a na poziv donatora i sponzora iz Grčke.

Izvor: TV Most

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva