:

:

TV Most

Foto: RTV

clock

Januar 24, 2019   19:16

0

454

Deca sa Kosova i Metohije u poseti Novom Sadu (video)

Šestu godinu za redom, Udruženje građana Novi Sad povezuje decu sa Kosova i Metohije sa decom iz Novog Sada. Tokom nedelju dana, koliko borave ovde, domaćini će ih upoznati sa gradom i pokušati da im boravak učine što zanimljivijim. Na proleće, novosadska deca uzvratiće im posetu i otićiće u Gračanicu.

"Svim srcem za osmeh deteta" je akcija koja znači svoj deci koja učestvuju u njoj. Onima koji su gosti u Novom Sadu, ali i onima u ulozi domaćina. A isprobavanje novih zajedničkih aktivnosti.

"Mislimo da deca koja su pristigla sa KiM možda nemaju baš priliku da ovako vide neki zabavni centar gde mogu i da kuglaju i da probaju neke druge i da budu zadovoljni nakon ove posete", kaže Goran Crnojević, organizator.

Ove godine deca su putem društvenih mreža stupila u kontakt i pre pravog upoznavanja, a onima iz Novog Sada je zanimljivo da svoj grad vide iz novog ugla pokazujući ga novim drugarima.

A na pitanje šta je u ovoj poseti ipak najlepše, odgovor je jednostavan.

Ova akcija traje nekoliko godina, a cilj je da još više dece poseti Novi Sad i da veze među ljudima, kroz lepa iskustva jačaju.

Izvor: RTV

deca sa KiMNovi Sad
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva